{0} reviews | Schrijf review

Vloer en Tegelwerken Ducheyne Jos
Mol - Over Ducheyne J

Heistraat 85
2400 Mol

0498 51 27 19
     

Jos Ducheyne, vloer en tegelwerk van hoogwaardige kwaliteit

Prachtig met steen
Uw interieur vandaag? Dat vraagt om een stijlvolle tegel. Wat dacht u van een vloer in natuursteen? Of de wand van uw keuken- of badkamermuur sierlijk bezet met mozaïek? Het ziet er niet alleen prachtig uit, de materialen zijn ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Tegels brengen kleur in huis en geven karakter aan uw woning.

 

Onberispelijk in afwerking
Bij Jos bent u zeker van een perfecte afwerking, ervaring is zijn troef. Zijn team gaat altijd zorgvuldig te werk: u krijgt een vakkundige plaatsing volgens de regels van de kunst. Resultaat? De vloer van uw dromen.

 

Binnen én buiten
Keramiek en natuursteen zijn veelzijdige materialen. Dankzij hun natuurlijke uitstraling passen ze bij elke bouwstijl. Bovendien zijn ze geschikt voor zowel binnen als buiten. Jos plaatst tegels op uw terras, keukenvloer, keukenwand, badkamer, douche, zwembad, ... De mogelijkheden zijn onbeperkt. Vraag ernaar.

 

Ruimste assortiment van materialen
U kiest de steen die u wilt. Jos en zijn team bezorgen u vloer- en wandtegels van alle materialen: marmer, graniet, kalksteen, leisteen, zandsteen en basalt, … Elke steen is beschikbaar. U vraagt, Jos plaatst.

 

Ook al uw droomvloer in gedachten? Of wilt u uw interieur opvrolijken met een sierlijke mozaïek? Vraag nu uw offerte: bel 0498 51 27 19.

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Binnen en buitenvloeren, traptegels, terrastegels, vloer en tegelwerken Ducheyne Jos, Antwerpen